Fellini Frisør AS
Kolbotnveien5
1410 KOLBOTN

TLF 66801687

 
 
  
 
 
 
 

   

Medarbeidere:

Camilla - frisør i 27 år

Innehaver
Kontinuerlig på kurs i inn og utland. Svennebrev i dame og herrefaget. Jobber også mye med brudeoppsetning og hair-extension.

Siv-Trude - frisør i 26 år

Har jobbet på salongen i 21år. Svennebrev som dame og herre frisør. Reiser jevnlig på kurs og visninger for å følge med på trendene. Trives godt med arbeidsmiljøet og kundene.

Ann-Helèn - Frisør i 15 år

Ansatt hos Fellini siden 2010. Svennebrev i damefaget. Jobber som dame og herrefrisør. Trives veldig godt i faget. Liker kreative utfordringer.

Monica - frisør i 22 år

Monica kom til oss på Fellini frisør våren 2015, og kommer til å bli et flott tilskudd til våre andre frisører. Monica har reist mye på kurs, både innenlands og utenlands- Hun er dyktig, serviceinnstilt og elsker jobben sin.

 

Nalini - frisør i 7 år

Nalini er vårt nyeste tilskudd og yngste medarbeider. Hun flommer over av gode forslag og stor kreativitet. Som alle våre andre frisører er hun faglig dyktig og gleder seg over sine oppgaver.

 

 

Yngryd- frisør i 10 år

Yngryd har svennebrev fra Italia og har jobbet som frisør i Italia, Brasil og Norge. Hun er både dame og herrefrisør, og har bred erfaring, blant annet med keratin behandling. Hun er kreativ, positiv og imøtekommende.

       

 
  

 

 
Fellini Frisør AS - TLF 66801687